Betal med smartklokken

Med klokke fra Fitbit eller Garmin kan du betale kontaktløst med ditt bankkort eller kredittkort. Det er ikke lenger krise hvis du glemmer lommeboka og mobilen hjemme. Du betaler bare med klokken.
  • Trygt, brukervennlig og raskt
  • Smidig kobling av aktivitet og betaling
  • Fungerer som et kontaktløst kort

Betal med Fitbit Pay og Garmin Pay

Sportsklokkene fra Fitbit og Garmin benytter Near Field Communication (NFC) for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Du bare tæpper klokken mot betalingsterminalen for å betale. Selve betalingen skjer via Visa og Mastercard. Det finnes ingen egne beløpsgrenser ved klokkebetaling. Fitbit Pay og Garmin Pay bruker Visa og Mastercards bransjeledende token-tjenester som gir deg høyeste grad av sikkerhet.

Hvordan fungerer klokkebetaling?

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe i forbindelse med klokkebetaling?

Tokenisering reduserer svindel

I dag forventer du som forbruker teknologi som kan hjelpe deg å løse oppgaver i hverdagen med så få klikk som mulig.

 

Nå kan du betale kontaktløst på farta, uten å bekymre deg for at kortopplysningene dine kan komme på avveie. 

Hva innebærer tokenisering?

Fitbit og Garmin Pay bruker token-tjenester som gir brukerne høyeste grad av sikkerhet. Det betyr i praksis at du kan betale like sømløst, trygt og enkelt med smartklokken som med det fysiske kortet.

Tokenisering er en egen krypteringsløsning som benytter et virtuelt, unikt kortnummer til betalingen med klokken, og ikke ditt faktiske kortnummer. Tokensiering reduserer dermed muligheten for svindel og forhindrer at kortinformasjonen din kommer på avveie.