Informasjon fra Tolga-Os Sparebank i forbindelse med korona-pandemien

Den siste tids utvikling i koronapandemien har satt landet og regionen vår i en alvorlig situasjon. Vi i Tolga-Os Sparebank deltar selvfølgelig i dugnaden for å hindre spredningen av koronaviruset.

Først og fremst vil vi oppfordre alle til å rette seg etter de regler og retningslinjer som nå gis av myndighetene. Om vi står sammen og er lojale til de tiltakene som settes i kraft, øker vi sjansen for å lykkes med å stoppe smittespredningen.

Tolga-Os Sparebank stenger for fysiske møter.
For å hindre spredning av korona-viruset stenger vi nå kontorene våre helt for fysiske møter og ber om at all kontakt fremover foregår gjennom telefon, e-post, Skype og lignende.

Du når oss på tlf. 62496100, e-post post@tos.no eller ved å kontakte din rådgiver direkte.

Alle i banken er på jobb som vanlig, enten på hjemmekontor eller vanlig kontor. Vi skal gjøre vårt for å være lett tilgjengelige og løsningsorienterte i en utfordrende periode.

Håndtering av kontanter må fremover skje gjennom våre automater.
Giroer kan leveres i våre postkasser. Enkelte kontorer vil også sette postkasse for giroer ved inngangsdøra.

Vårt kundesenter nås til vanlige tider på tlf. 62 49 61 00. Vi er her for å hjelpe deg.

Som bank er Tolga-Os Sparebank også opptatt av å delta i dugnaden for å minimere de økonomiske konsekvensene av pandemien og tiltakene som nå er satt i kraft. Om du skulle få økonomiske utfordringer eller problemer som følge av tiltakene ber vi deg ta kontakt med en av våre rådgivere. Vi skal være konstruktive og løsningsorienterte. Dette gjelder selvfølgelig også våre bedriftskunder.

Vi har samlet Korona-relatert informasjon som er relevant for deg som er bank- og forsikringskunde på https://tos.no/korona. Her vil du blant annet finne informasjon om hva reiseforsikringen din i Eika dekker, og hva du bør gjøre når du sparer i fond. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spørsmål eller trenger hjelp til noe!

Ta godt vare på hverandre!